Kuljetus- ja nosturipalvelut Keski-Suomesta kaikkialle kotimaahan

Jakelukuljetukset ja siirtokuljetukset

Toimitamme sopimusasiakkaittemme mm. Postin ja Vähälä Logistics Oy:n kappaletavarajakelut sovitusti määränpäähänsä ympäri Suomea. Nostoautollamme pystymme hoitamaan itsenäisesti kaikki tarvittavat tavaranostot.

Kuljetamme muun muassa suuret säiliöt ja säiliöiden päädyt sekä muut isokokoiset ja leveät kappaletavarat. Kuljetamme lavalla myös erilaisia 10 000 kg maksimipainoisia koneita. Hoidamme siirtokuljetukset sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen.

Vaihtolavakuljetukset ja vaihtolavavuokraus

Vuokraamme vaihtolavoja yksityisille, yrityksille kuin myös taloyhtiöille. Lavat soveltuvat ns. roskalavakäyttöön rakennusjätteelle, purku- ja remonttijätteelle, risuille ja roskille.

Tilaathan vaihtolavan hyvissä ajoin, jos haluat varmistaa saatavuuden. Toimitamme ja tyhjennämme vaihtolavan aina sopimuksen mukaan.

Nostoautokuljetukset ja nostopalvelut

Hiab-nosturilla varustettu nostoautomme sopii hyvin erilaisiin nosto- ja asennustöihin sekä kuorman purkuihin. Nostokorkeutta riittää 16,7 metriin. Nosturiauto on varusteltu monipuolisesti eri tarpeisiin; henkilönostimella, tukkikouralla sekä trukkipiikeillä.